• abnner

Zgjidhja e furnizimit me oksigjen

123Tjetra >>> Faqe 1/3
 • Dhoma e vetme e oksigjenit hiperbarike në këmbë uDR L2 + përqendruesi i parë i oksigjenit

  Dhoma e vetme e oksigjenit hiperbarike në këmbë uDR L2 + përqendruesi i parë i oksigjenit

  Dhoma e vetme e oksigjenit hiperbarike e shtrirë ose në këmbë uDR L2

  Përputhet me koncentruesin e oksigjenit të gjeneratës së parë pa funksion në distancë

  Ose koncentrator oksigjeni i gjeneratës së parë me funksion në distancë

  Aplikimi: Home Hospital
  Kapaciteti: person beqar
  Funksioni: rikupero
  Materiali i kabinës: TPU
  Madhësia e kabinës: 80*200cm mund të personalizohet
  Ngjyra: ngjyra blu
  Fuqia: 700 W
  mjedis nën presion: ajri
  Presioni në dalje:<400mbar@60L/min
  Pastërtia e koncentruesit të oksigjenit: rreth 96%
  Rrjedha maksimale e ajrit: 130 l/min
  Minimumi i qarkullimit të ajrit: 60 l/min

 • uDR C3 Mini Single Person Oxygen Economic Box Dhomë Hyperbarike Oksigjen

  uDR C3 Mini Single Person Oxygen Economic Box Dhomë Hyperbarike Oksigjen

  uDR C3 Mini Single Person Oxygen Economic Box Dhomë Hyperbarike Oksigjen

  Aplikimi: Spital/Shtëpi

  Funksioni: Mjekimi/Shëndetësia/Shpëtimi

  Materiali i kabinës: Materiali i përbërë prej metali me dy shtresa + dekorim i butë i brendshëm
  Madhësia e kabinës: 2000mm*1700mm*1800mm
  Madhësia e derës: 650 mm (gjerësia) * 1500 mm (lartësia)
  Konfigurimi i kabinës: Një divan me madhësi të vogël, shishe lagështuese, maskë oksigjeni, thithje hundore, me ajër të kondicionuar (opsionale)
  Përqendrimi i oksigjenit Pastërtia e oksigjenit: rreth 96%
  Zhurma e punës:<30db
  Temperatura në kabinë: Temperatura e ambientit +3°C (pa kondicioner)
  Pajisjet e sigurisë: Valvula manuale e sigurisë, valvula automatike e sigurisë
  Sipërfaqja e dyshemesë: 3.4 ㎡
  Pesha e kabinës: 840 kg
  Presioni i dyshemesë: 247 kg/㎡

   

   

   

   

 • Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të lartë luksoz të Paramount P1 (1-2 persona)

  Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të lartë luksoz të Paramount P1 (1-2 persona)

  Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të lartë luksoz të Paramount P1 (1-2 persona)

  Aplikimi: Spital/Shtëpi

  Funksioni: Mjekimi/Shëndetësia/Shpëtimi

  Stili i dhomës: Kabinë e montuar të gjitha-në-një
  Madhësia e dhomës (e jashtme): L2300*W1400*H1740(mm)
  Madhësia e dhomës (e brendshme): L2100*W1100*H1150(mm)
  Materiali i kabinës: Materiali FRP + dekorim i butë i brendshëm
  Materiali i derës: Xham special kundër shpërthimit
  Konfigurimi i kabinës: Si lista më poshtë
  Përqendrimi i përhapur i oksigjenit: ≤30%
  Presioni i punës në kabinë: 100-200 KPa i rregullueshëm
  Zhurma e punës:<30db


 • uDR C3 Max Double Persons Oxygen luksoze HBOT Box Style Hyperbaric Oxygen Room

  uDR C3 Max Double Persons Oxygen luksoze HBOT Box Style Hyperbaric Oxygen Room

  uDR C3 Max Double Persons Oxygen luksoze HBOT Box Style Hyperbaric Oxygen Room

  Aplikimi: Spital/Shtëpi

  Funksioni: Mjekimi/Shëndetësia/Shpëtimi

  Materiali i kabinës: Materiali i përbërë prej metali me dy shtresa + dekorim i butë i brendshëm
  Madhësia e kabinës: 2200 mm (L) * 1800 mm (W) * 1900 mm (H)
  Madhësia e derës: 650 mm (gjerësia) * 1500 mm (lartësia)
  Konfigurimi i kabinës: Një divan me madhësi të vogël, shishe lagështuese, maskë oksigjeni, thithje hundore, me ajër të kondicionuar (opsionale)
  Përqendrimi i oksigjenit Pastërtia e oksigjenit: rreth 96%
  Zhurma e punës:<30db
  Temperatura në kabinë: Temperatura e ambientit +3°C (pa kondicioner)
  Pajisjet e sigurisë: Valvula manuale e sigurisë, valvula automatike e sigurisë

 • uDR C3W Dhoma e Oksigjenit Hiperbarik e Oksigjenit Ekonomik HBOT për persona të dyfishtë

  uDR C3W Dhoma e Oksigjenit Hiperbarik e Oksigjenit Ekonomik HBOT për persona të dyfishtë

  uDR C3W Stili i kutisë së oksigjenit luksoz për personat e vetëm ose i dyfishtë Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kutisë së oksigjenit HBOT

  Aplikimi: Spital/Shtëpi

  Funksioni: Mjekimi/Shëndetësia/Shpëtimi

  Materiali i kabinës: Materiali i përbërë prej metali me dy shtresa + dekorim i butë i brendshëm
  Madhësia e kabinës: 2200 mm (L) * 1200 mm (W) * 1900 mm (H)
  Madhësia e derës: 650 mm (gjerësia) * 1500 mm (lartësia)
  Konfigurimi i kabinës: Një divan me madhësi të vogël, shishe lagështuese, maskë oksigjeni, thithje hundore, me ajër të kondicionuar (opsionale)
  Përqendrimi i oksigjenit Pastërtia e oksigjenit: rreth 96%
  Zhurma e punës:<30db
  Temperatura në kabinë: Temperatura e ambientit +3°C (pa kondicioner)
  Pajisjet e sigurisë: Valvula manuale e sigurisë, valvula automatike e sigurisë
  Sipërfaqja e dyshemesë: 2.64 ㎡
  Pesha e kabinës: 405 kg
  Presioni i dyshemesë: 385 kg/㎡

 • uDR C3 Dhoma e oksigjenit e rehatshme HBOT e stilit të kutisë së oksigjenit për person të vetëm

  uDR C3 Dhoma e oksigjenit e rehatshme HBOT e stilit të kutisë së oksigjenit për person të vetëm

  uDR C3 Dhoma e oksigjenit e rehatshme HBOT e stilit të kutisë së oksigjenit për person të vetëm

  Aplikimi: Spital/Shtëpi

  Funksioni: Mjekimi/Shëndetësia/Shpëtimi

  Materiali i kabinës: Materiali i përbërë prej metali me dy shtresa + dekorim i butë i brendshëm
  Madhësia e kabinës: 18000mm(L)*1000mm(W)*1900mm(H)
  Madhësia e derës: 650 mm (gjerësia) * 1500 mm (lartësia)
  Konfigurimi i kabinës: Një divan me madhësi të vogël, shishe lagështuese, maskë oksigjeni, thithje hundore, me ajër të kondicionuar (opsionale)
  Përqendrimi i oksigjenit Pastërtia e oksigjenit: rreth 96%
  Zhurma e punës:<30db
  Temperatura në kabinë: Temperatura e ambientit +3°C (pa kondicioner)
  Pajisjet e sigurisë: Valvula manuale e sigurisë, valvula automatike e sigurisë

 • Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës katrore me trup të gjerë (për 1-2 persona) uDR C2

  Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës katrore me trup të gjerë (për 1-2 persona) uDR C2

  Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës me trup të ngushtë katror (për 1-2 persona) uDR C2

  Aplikimi: Spital/Shtëpi

  Funksioni: Mjekimi/Shëndetësia/Shpëtimi

  Materiali i kabinës: Materiali i përbërë prej metali me dy shtresa + dekorim i butë i brendshëm
  Madhësia e kabinës: 2000mm*1000mm*1800mm
  Madhësia e derës: 650 mm (gjerësia) * 1500 mm (lartësia)
  Konfigurimi i kabinës: Një divan me madhësi të vogël, shishe lagështuese, maskë oksigjeni, thithje hundore, me ajër të kondicionuar (opsionale)
  Përqendrimi i oksigjenit Pastërtia e oksigjenit: rreth 96%
  Zhurma e punës:<30db
  Temperatura në kabinë: Temperatura e ambientit +3°C (pa kondicioner)
  Pajisjet e sigurisë: Valvula manuale e sigurisë, valvula automatike e sigurisë
  Sipërfaqja e dyshemesë: 2㎡
  Pesha e kabinës: 550 kg
  Presioni i dyshemesë: 275 kg/㎡

 • Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës katrore luksoze (Për 2-4 persona) uDR C2 Max

  Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës katrore luksoze (Për 2-4 persona) uDR C2 Max

  Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës katrore luksoze (Për 2-4 persona) uDR C2 Max

  Aplikimi: Spital/Shtëpi

  Funksioni: Mjekimi/Shëndetësia/Shpëtimi

  Materiali i kabinës: Materiali i përbërë prej metali me dy shtresa + dekorim i butë i brendshëm
  Madhësia e kabinës: 2000mm*1700mm*1800mm
  Madhësia e derës: 650 mm (gjerësia) * 1500 mm (lartësia)
  Konfigurimi i kabinës: Një divan me madhësi të vogël, shishe lagështuese, maskë oksigjeni, thithje hundore, me ajër të kondicionuar (opsionale)
  Përqendrimi i oksigjenit Pastërtia e oksigjenit: rreth 96%
  Zhurma e punës:<30db
  Temperatura në kabinë: Temperatura e ambientit +3°C (pa kondicioner)
  Pajisjet e sigurisë: Valvula manuale e sigurisë, valvula automatike e sigurisë
  Sipërfaqja e dyshemesë: 3.4 ㎡
  Pesha e kabinës: 840 kg
  Presioni i dyshemesë: 247 kg/㎡

 • Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës katrore me trup të ngushtë (për 1-2 persona) uDR C2 Mini

  Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës katrore me trup të ngushtë (për 1-2 persona) uDR C2 Mini

  Dhoma e oksigjenit hiperbarik e stilit të kabinës katrore me trup të ngushtë (për 1-2 persona) uDR C2 Mini

  Aplikimi: Spital/Shtëpi

  Funksioni: Mjekimi/Shëndetësia/Shpëtimi

  Materiali i kabinës: Materiali i përbërë prej metali me dy shtresa + dekorim i butë i brendshëm
  Madhësia e kabinës: 1350mm*780mm*1910mm
  Madhësia e derës: 470 mm (gjerësia) * 1370 mm (lartësia)
  Dimensionet e kabinës: 1200mm*640mm*1700mm
  Konfigurimi i kabinës: Një divan me madhësi të vogël, shishe lagështuese, maskë oksigjeni, thithje hundore, me ajër të kondicionuar (opsionale)
  përqendrimi i oksigjenit pastërtia e oksigjenit: rreth 96%
  Zhurma e punës:<30db
  Temperatura në kabinë: Temperatura e ambientit +3°C (pa kondicioner)
  Pajisjet e sigurisë: Valvula manuale e sigurisë, valvula automatike e sigurisë
  Sipërfaqja e dyshemesë: 1.05 ㎡
  Pesha e kabinës: 405 kg
  Presioni i dyshemesë: 385 kg/㎡

 • Mini Vezë Lloji i Gjeneratës së Re Dhoma hiperbarike e oksigjenit uDR T2

  Mini Vezë Lloji i Gjeneratës së Re Dhoma hiperbarike e oksigjenit uDR T2

  ◆ Jastëkët e butë horizontalë mund të relaksohen dhe pushojnë më mirë ndërsa thithin oksigjen.

  ◆Trupi i kabinës është bërë nga TPU e biodegradueshme miqësore me mjedisin, e prerë me lazer, e mbyllur mirë me nxehtësi dhe e pajisur me një dritare vëzhgimi.

  ◆ Duke përdorur zinxhirin YKK, ai mund të hapet në të dy drejtimet dhe të vuloset me metodën e izolimit të hapësirës së izolimit të diferencës së presionit, fleksibël me dy shtresa.

 • Dhoma e oksigjenit hiperbarike e ulur dhe horizontale në formë topi uDR E1

  Dhoma e oksigjenit hiperbarike e ulur dhe horizontale në formë topi uDR E1

  ◆ Jastëkët e butë horizontalë mund të relaksohen dhe pushojnë më mirë ndërsa thithin oksigjen.

  ◆Trupi i kabinës është bërë nga TPU e biodegradueshme miqësore me mjedisin, e prerë me lazer, e mbyllur mirë me nxehtësi dhe e pajisur me një dritare vëzhgimi.

  ◆ Duke përdorur zinxhirin YKK, ai mund të hapet në të dy drejtimet dhe të vuloset me metodën e izolimit të hapësirës së izolimit të diferencës së presionit, fleksibël me dy shtresa.

 • Dhoma Hiperbarike e Oksigjenit uDR E1

  Dhoma Hiperbarike e Oksigjenit uDR E1

  Dhoma e oksigjenit hiperbarike e ulur dhe horizontale në formë topi + gjenerator i pasuruar me oksigjen me presion të lartë uDR E1

  Përputhet me përqendruesin e oksigjenit të gjeneratës së parë me funksion në distancë ose koncentrues oksigjeni të gjeneratës së dytë

  Aplikimi: Home Hospital
  Kapaciteti: 2-3 persona
  Funksioni: rikupero
  Materiali i kabinës: TPU
  Madhësia e kabinës: 200cm diametër*170cm lartësi ose e personalizuar
  Ngjyra: e bardhë/gri
  Fuqia: 700 W
  mjedis nën presion: ajri
  Presioni i daljes:<400mbar@60L/min
  Pastërtia e koncentruesit të oksigjenit: rreth 96%
  Rrjedha maksimale e ajrit: 130 l/min
  Minimumi i qarkullimit të ajrit: 60 l/min