• abnner

Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

LANNXBio& Med Co., Ltd., e vendosur në qytetin Shen Zhen (Qendra e teknologjisë së lartë të Kinës). LANNX është një ofrues kryesor i produkteve dhe zgjidhjeve të kujdesit shëndetësor i cili fokusohet në kërkimin, prodhimin dhe shpërndarjen e pajisjeve mjekësore dhe biologjike.

LANNXsynojmë t'i ofrojmë klientit tonë produkt profesional, inovativ dhe me cilësi të lartë.dhe bazuar në kuptimin tonë të mirë të fushës së kujdesit shëndetësor, LANNX mund të ofrojë zgjidhje totale për kërkesa të ndryshme të kujdesit shëndetësor.

Zgjidhja jonë nga fundi në fund, duke përfshirë:

- Zgjidhje kundër Covid-19
-Zgjidhja e kujdesit shëndetësor spitalor
-Zgjidhja e kujdesit shëndetësor në familje
- Zgjidhja e furnizimit me oksigjen
-Zgjidhja e rehabilitimit
-Zgjidhja e kujdesit shëndetësor veterinar

 

 

Produktet tona kryesore duke përfshirë:

-Monitor i pacientit, Monitor i pacientit në dorë, EKG, B-ekografi, Imazhe vaskulare, Pompë Infuzioni, AED, Pulse
-Oksimetër, monitor i presionit të gjakut, termometër, matës i glukozës, nebulizator rrjetë, përqendrues oksigjeni, doppler fetal, aparat dëgjimi, karrige me rrota, stetoskop
- Pajisje Mjekësore Veterinare, Zbulimi i sëmundjeve të kafshëve shtëpiake

Marka jonë tregtare duke përfshirë:
-“Dr.Hugo” pajisje për përdorim shtëpiak
- “LANNX” për pajisje të përdorura profesionale

LANNXvizioni është të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale;të ndjekë përvojën më të mirë dhe të përshtatshme të klientit;promovimi i cilësisë së jetës dhe shëndetit me standarde të larta;Dorëzoni dhe ndani shëndetin me botën.

Ne mund të jemi partneri juaj më i mirë në fushën e kujdesit shëndetësor, zgjidhja nga fundi në fund do t'ju ndihmojë të përmirësoni rritjen e biznesit tuaj dhe përmirësimin e fitimit.

Dy inxhinierë/shkencëtarë/teknikë në kostume të dhomës së pastërtisë sterile përdorin mikroskopë për rregullimin dhe kërkimin e komponentëve.Ata punojnë në një fabrikë të prodhimit të komponentëve elektronikë.
Profili i Kompanisë-2

Marka jonë

zyra 1

LANNXvizioni është të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale;të ndjekë përvojën më të mirë dhe të përshtatshme të klientit;promovimi i cilësisë së jetës dhe shëndetit me standarde të larta;Dorëzoni dhe ndani shëndetin me botën.

蓝启生物logo定稿源文件210121

LANNXështë marka jonë për pajisjet mjekësore profesionale.qëndron profesionalizmi, teknologjia, inovacioni, cilësia e lartë.

Shpresojmë që shpërndarës të shkëlqyer të produkteve mjekësore ose shitës me shumicë nga e gjithë bota mund të na bashkohen dhe ju premtojmë se do t'ju ofrojmë mbështetjen e mëposhtme:
-Seri inovative të vazhdueshme të produkteve dhe shërbimeve
-Zgjidhje të plota produkti të përshtatshme për skenarë të ndryshëm
-Alternativë me cilësi të lartë me kosto të ulët
-Shërbim profesional pas shitjes
Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të jeni agjenti ynë në vendin tuaj, ju lutemi klikoni butonin në të djathtë-->>

LOGO 1

DR.HUGOmarka jonë për pajisjet mjekësore shtëpiake.Ai qëndron për profesional, miqësor, të sigurt, të saktë. ne kemi gjithashtu produkte të lidhura me kafshët shtëpiake.

Avantazhi ynë

Zgjidhje nga fundi në fund

Zgjidhje nga fundi në fund

Ne e kuptojmë mirë fushën e kujdesit shëndetësor, aftësinë e fortë të kërkimit dhe zhvillimit dhe burimet e pasura të prodhimit.

të gjitha këto na mbështesin për të furnizuar produkte dhe shërbime të serisë së klientit për një skenë specifike,furnizim me një ndalesëduke ndihmuar klientin të reduktojë koston.

Shërbimi i personalizuar

Shërbimi i personalizuar OEM/ODM+

-Shërbimi OEM: ne prodhojmë produktin dhe vendosim markën e klientit në produkt, duke ndihmuar klientin të ndërtojë markën e tij.
-Shërbimi ODM: ne bëjmë R&D, projektojmë dhe prodhojmë bazuar në kërkesat e klientit dhe vendosim markën e klientit në produkt, duke ndihmuar klientin të reduktojë koston njerëzore.
-Shërbimi i personalizuar: ne ofrojmë paketë unike, manual, fletushka, etiketë etj me informacionin e klientit (marka, emri i kompanisë, adresa, faqe interneti), duke ndihmuar klientin të marrë produktin e tij me koston më të ulët dhe mënyrën më të shpejtë.

Stoku i gatshëm për transport

Stoku i gatshëm për transport

Ne gjithmonë bëjmë aksione për produktin që furnizojmë.

normalisht ne mund të bëjmë dërgesë te klienti brenda 2 ditëve pas vendosjes së porosisë.

Shërbim profesional pas shitjes

Shërbim profesional pas shitjes

Ne kemi ekip të pavarur profesional, email të dedikuar, telefon telefonik për shërbim pas shitjes.

ekipi ynë do t'i përgjigjet pyetjes suaj dhe do të japë zgjidhje brenda 10 orëve pas ankesës.

email pas shërbimit të sigurt:service@lannx.net

Certifikatat

1656070735626

Faqe prodhimi