Njohuri për produktin

 • Ultratingulli Mini Color Doppler ka sjellë ndryshime të mëdha në terren

  Ultratingulli Mini Color Doppler ka sjellë ndryshime të mëdha në terren

  Ultratingulli B Wireless Handheld Në epokën e informacionit, duhet të besoni se nuk janë vetëm të dhënat e mëdha që udhëheqin zhvillimin e kohës, por edhe ato teknologji të zeza që thyejnë rregullat.Për shembull, ultratinguj dore pa tel.Më lejoni të prezantoj këtë amazi...
  Lexo më shumë
 • Terapia me oksigjen hiperbarik – ku funksionon?

  Terapia me oksigjen hiperbarik – ku funksionon?

  Çfarë është terapia me oksigjen hiperbarik?Në një mjedis më të lartë se një presion atmosferik, procesi i thithjes së përqendrimeve të larta të oksigjenit për të trajtuar sëmundjet quhet terapi hiperbarike me oksigjen.Oksigjeni hiperbarik mund të rrisë furnizimin me gjak dhe përqendrimin e oksigjenit...
  Lexo më shumë
 • E preferuara e re e terapisë me oksigjen-terapia e dhomës së oksigjenit hiperbarik HBOT

  E preferuara e re e terapisë me oksigjen-terapia e dhomës së oksigjenit hiperbarik HBOT

  1) .Oksigjeni është origjina e jetës.Oksigjeni është themeli i shërimit.Oksigjeni luan një rol të rëndësishëm në jetën tonë të përditshme.Oksigjeni është origjina e jetës, oksigjeni është themeli i shërimit.Nëse na mungon oksigjeni, a e dini se çfarë do të ndodhte?Departamenti i Neurologjisë: 1...
  Lexo më shumë
 • Hero i Shpëtimit të Jetës – Defibrilatori i Jashtëm i Automatizuar

  Hero i Shpëtimit të Jetës – Defibrilatori i Jashtëm i Automatizuar

  1. Përkufizimi i automatizuar i defibrilatorit të jashtëm dhe historia e tij Origjina e defibrilimit me goditje elektrike mund të gjurmohet në shekullin e 18-të.Që në vitin 1775, mjeku danez Abildgaard përshkroi një sërë eksperimentesh.Zhvillimi i defibrit praktik...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni dhomën e përshtatshme hiperbarike të oksigjenit?

  Si të zgjidhni dhomën e përshtatshme hiperbarike të oksigjenit?

  Dhoma hiperbarike është një pajisje mjekësore e posaçme për terapinë me oksigjen hiperbarik, e cila ndahet në dy lloje dhomash me presion ajri dhe dhomë me presion të pastër oksigjeni sipas mediumit të ndryshëm të presionit.Shtrirja e aplikimit të cha hiperbarike...
  Lexo më shumë
 • Si të lexoni monitorin e pacientit me shumë parametra?

  Si të lexoni monitorin e pacientit me shumë parametra?

  Me zhvillimin e vazhdueshëm të mjekësisë moderne, monitorët po përdoren gjerësisht në ICU, CCU, sallat e operacionit të anestezisë dhe departamente të ndryshme klinike në spitale.Monitorimi i vazhdueshëm i EKG-së, rrahjeve të zemrës, frymëmarrjes, ngopjes së gjakut me oksigjen dhe presionit të gjakut i...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi dhe tendencat e zhvillimit të ardhshëm të karriges me rrota

  Prezantimi dhe tendencat e zhvillimit të ardhshëm të karriges me rrota

  Në shoqërinë e sotme, tendenca e plakjes së popullsisë po bëhet gjithnjë e më serioze dhe popullsia globale e moshës 65 vjeç e lart po rritet më shpejt se grupi më i ri.Shtojini kësaj ndikimin e pasojave të COVID-19.Kërkesa për karrige me rrota dhe rehabilitimi i tyre pro...
  Lexo më shumë
 • Modeli i ri Dhoma e oksigjenit e pastër e fortë dhe hiperbarike

  Modeli i ri Dhoma e oksigjenit e pastër e fortë dhe hiperbarike

  COVID-19 ka ndryshuar stilin e jetës për të gjithë ne, veçanërisht për personin që është infektuar me virusin.Në shumë pacientë të rëndë të infektuar me virusin e ri të pneumonisë koronare, ngopja e gjakut me oksigjen është e ulët.Furnizimi me oksigjen është shumë i nevojshëm për këtë lloj pacientësh...
  Lexo më shumë
 • Monitor i presionit të gjakut

  Monitor i presionit të gjakut

  Në ditët e sotme, gjithnjë e më shumë njerëz ndiejnë presion të madh për jetën e tyre dhe fillojnë t'i kushtojnë më shumë vëmendje shëndetit të tyre.Pra, disa njerëz do të blinin disa pajisje mjekësore shtëpiake në shtëpi për të testuar nëse janë të shëndetshme si oksimetri, presioni i gjakut dhe termometri.Sot le të...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni stilin e oksimetrit të gishtit?

  Si të zgjidhni stilin e oksimetrit të gishtit?

  Me përhapjen e COVID-19, gjithnjë e më shumë njerëz u infektuan nga virusi.Edhe njerëzit u shëruan nga virusi, ata kanë ende disa pasoja me jetën e tyre.Prandaj, oksimetri bëhet i nevojshëm për pacientët që janë infektuar rëndë.Sigurisht, ju mund të...
  Lexo më shumë