• abnner

Zgjidhja e ndihmës rehabilituese

 • Aparatet e dëgjimit të rikarikueshme DR-HA-02

  Aparatet e dëgjimit të rikarikueshme DR-HA-02

  Lannx Biotech është specializuar në këtë fushë prej vitesh me eksperienca të pasura.

  Degjenerimi i dëgjimit është një nga pasojat e COVID.Aparatet e dëgjimit kanë shitur shumë vitet e fundit.

  Ne pranojmë shërbim me porosi për aparatet e dëgjimit dhe kemi modele të ndryshme.Mund të personalizoni logon në pajisje ose të personalizoni dizajnin për kutinë e paketimit.

  Për mallrat e aksioneve, ne mund t'i dërgojmë në 1-3 ditë pas pagesës.Për porosi me porosi, ju lutemi na kontaktoni për kohën e çuarjes.

  Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje dhe të diskutoni më shumë!

 • Mini aparate dëgjimi për shurdhimin DR-HA-01

  Mini aparate dëgjimi për shurdhimin DR-HA-01

  Lannx Biotech është specializuar në këtë fushë prej vitesh me eksperienca të pasura.

  Degjenerimi i dëgjimit është një nga pasojat e COVID.Aparatet e dëgjimit kanë shitur shumë vitet e fundit.

  Ne pranojmë shërbim me porosi për aparatet e dëgjimit dhe kemi modele të ndryshme.Mund të personalizoni logon në pajisje ose të personalizoni dizajnin për kutinë e paketimit.

  Për mallrat e aksioneve, ne mund t'i dërgojmë në 1-3 ditë pas pagesës.Për porosi me porosi, ju lutemi na kontaktoni për kohën e çuarjes.

  Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje dhe të diskutoni më shumë!

 • Karrige me rrota portative gjermane, e lehtë Optimus P2

  Karrige me rrota portative gjermane, e lehtë Optimus P2

  Lannx Biotech është specializuar në këtë fushë prej vitesh me eksperienca të pasura.

  Ne pranojmë shërbim me porosi për serinë e karrigeve elektrike.Ju mund të personalizoni parametrin për karrigen elektrike me rrota, të tilla si bateria, materiali dhe fuqia.

  Sipas porosisë dhe komenteve të klientëve, ne zgjedhim parametrin më të njohur si cilësimin e paracaktuar.

  Nëse klientët nuk kanë ndonjë kërkesë të veçantë për karriget me rrota elektrike, ne thjesht do të citojmë cilësimin e paracaktuar dhe çmimin e tij.

  Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje dhe të diskutoni më shumë!

 • Optimus P1 i palosshëm për karrige elektrike me rrota me peshë të lehtë me aftësi të kufizuara

  Optimus P1 i palosshëm për karrige elektrike me rrota me peshë të lehtë me aftësi të kufizuara

  Lannx Biotech është specializuar në këtë fushë prej vitesh me eksperienca të pasura.

  Ne pranojmë shërbim me porosi për serinë e karrigeve elektrike.Ju mund të personalizoni parametrin për karrigen elektrike me rrota, të tilla si bateria, materiali dhe fuqia.

  Sipas porosisë dhe komenteve të klientëve, ne zgjedhim parametrin më të njohur si cilësimin e paracaktuar.

  Nëse klientët nuk kanë ndonjë kërkesë të veçantë për karriget me rrota elektrike, ne thjesht do të citojmë cilësimin e paracaktuar dhe çmimin e tij.

  Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje dhe të diskutoni më shumë!

 • Armë masazhi muskulor me dizajn në modë DR-FG-506

  Armë masazhi muskulor me dizajn në modë DR-FG-506

  1.Emri i produktit: Pistoletë masazhuese të muskujve me dizajn në modë DR-FG-506

  2.Përdorimi: Lehtësim i dhimbjeve të muskujve

  3.Ngjyra: E zezë/Gri/E gjelbër/E kuqe

  4.Madhësia e produktit: 19*17.2*5.7cm

  5.Pesha e produktit: rreth 700g

  6.Koka masazhi: 4 koka

  7. Shpejtësia: 6 nivele shpejtësie

  8.Certifikimi: CE/ISO

  9. Garancia: 2 vjet

 • Kufje me shumicë aparatesh dëgjimi DR-HA-03

  Kufje me shumicë aparatesh dëgjimi DR-HA-03

  Lannx Biotech është specializuar në këtë fushë prej vitesh me eksperienca të pasura. Degjenerimi i dëgjimit është një nga pasojat e COVID.Aparatet e dëgjimit kanë shitur shumë vitet e fundit. Ne pranojmë shërbim me porosi për aparatet e dëgjimit dhe kemi modele të ndryshme.Mund të personalizoni logon në pajisje ose të personalizoni dizajnin për kutinë e paketimit. Për mallrat e aksioneve, ne mund t'i dërgojmë në 1-3 ditë pas pagesës.Për porosi me porosi, ju lutemi na kontaktoni për kohën e çuarjes. Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje dhe të diskutoni më shumë!

 • Karrocë elektrike Bumblebee X2 për Persona me Aftësi të Kufizuara

  Karrocë elektrike Bumblebee X2 për Persona me Aftësi të Kufizuara

  Lannx Biotech është specializuar në këtë fushë prej vitesh me eksperienca të pasura.

  Ne pranojmë shërbim me porosi për serinë e karrigeve elektrike.Ju mund të personalizoni parametrin për karrigen elektrike me rrota, të tilla si bateria, materiali dhe fuqia.

  Sipas porosisë dhe komenteve të klientëve, ne zgjedhim parametrin më të njohur si cilësimin e paracaktuar.

  Nëse klientët nuk kanë ndonjë kërkesë të veçantë për karriget me rrota elektrike, ne thjesht do të citojmë cilësimin e paracaktuar dhe çmimin e tij.

  Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje dhe të diskutoni më shumë!

 • Karrige me rrota elektrike e lehtë e palosshme Bumblebee X1

  Karrige me rrota elektrike e lehtë e palosshme Bumblebee X1

  Lannx Biotech është specializuar në këtë fushë prej vitesh me eksperienca të pasura.

  Ne pranojmë shërbim me porosi për serinë e karrigeve elektrike.Ju mund të personalizoni parametrin për karrigen elektrike me rrota, të tilla si bateria, materiali dhe fuqia.

  Sipas porosisë dhe komenteve të klientëve, ne zgjedhim parametrin më të njohur si cilësimin e paracaktuar.

  Nëse klientët nuk kanë ndonjë kërkesë të veçantë për karriget me rrota elektrike, ne thjesht do të citojmë cilësimin e paracaktuar dhe çmimin e tij.

  Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje dhe të diskutoni më shumë!

 • Karrocë me rrota elektrike të palosshme Bumblebee X3

  Karrocë me rrota elektrike të palosshme Bumblebee X3

  Lannx Biotech është specializuar në këtë fushë prej vitesh me eksperienca të pasura.

  Ne pranojmë shërbim me porosi për serinë e karrigeve elektrike.Ju mund të personalizoni parametrin për karrigen elektrike me rrota, të tilla si bateria, materiali dhe fuqia.

  Sipas porosisë dhe komenteve të klientëve, ne zgjedhim parametrin më të njohur si cilësimin e paracaktuar.

  Nëse klientët nuk kanë ndonjë kërkesë të veçantë për karriget me rrota elektrike, ne thjesht do të citojmë cilësimin e paracaktuar dhe çmimin e tij.

  Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje dhe të diskutoni më shumë!