Pangaweruh produk

  • Pahlawan Nyimpen Kahirupan - Defibrillator Éksternal Otomatis

    Pahlawan Nyimpen Kahirupan - Defibrillator Éksternal Otomatis

    1. Automated External Defibrillator Definition & His History Asal-usul defibrillation shock listrik bisa disusud deui ka abad ka-18.Dina awal 1775, dokter Denmark Abildgaard ngajelaskeun runtuyan percobaan.Ngembangkeun defibri praktis ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih chamber oksigén hyperbaric cocog?

    Kumaha carana milih chamber oksigén hyperbaric cocog?

    chamber Hyperbaric mangrupakeun parabot médis husus pikeun terapi oksigén hyperbaric, nu dibagi kana dua rupa chamber hawa pressurized jeung oksigén murni chamber pressurized nurutkeun kana medium béda tina pressurization.Ruang lingkup aplikasi cha hyperbaric ...
    Maca deui
  • Kumaha Maca Monitor Pasien Multi-Parameter?

    Kumaha Maca Monitor Pasien Multi-Parameter?

    Kalayan ngembangkeun kontinyu ubar modern, monitor keur loba dipaké di ICU, CCU, kamar operasi anesthesia sarta sagala rupa departemén klinis di rumah sakit.Ngawaskeun ECG, denyut jantung, réspirasi, jenuh oksigén getih, sareng tekanan darah i ...
    Maca deui
  • Perkenalan sareng Tren Pangembangan Kahareup Kursi Roda

    Perkenalan sareng Tren Pangembangan Kahareup Kursi Roda

    Di masarakat ayeuna, tren sepuh populasi beuki parah, sareng populasi global anu umurna 65 taun ka luhur tumbuh langkung gancang tibatan kelompok ngora.Tambihkeun kana éta dampak sekuel COVID-19.Paménta pikeun korsi roda sareng program rehabilitasi ...
    Maca deui
  • Modél Anyar Hapus Hard Hyperbaric Oksigén Chamber

    Modél Anyar Hapus Hard Hyperbaric Oksigén Chamber

    COVID-19 parantos ngarobih gaya hirup urang sadayana, khususna pikeun jalma anu katépaan ku virus.Dina loba pasien parna kainfeksi virus pneumonia koronér anyar, jenuh oksigén getih low.Pasokan oksigén diperyogikeun pisan pikeun pasién sapertos kieu ...
    Maca deui
  • Monitor Tekanan Darah

    Monitor Tekanan Darah

    Kiwari, beuki loba jalma ngarasa tekenan gede pikeun kahirupan maranéhanana sarta maranéhanana mimitian nengetan kaséhatan maranéhanana.Janten, sababaraha urang bakal mésér sababaraha alat médis rumah tangga di bumi pikeun nguji naha éta séhat sapertos oximeter, tekanan darah sareng térmométer.Dinten ieu hayu urang ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Gaya Oximeter Ujung Jari?

    Kumaha Pilih Gaya Oximeter Ujung Jari?

    Kalayan sumebarna COVID-19, beuki seueur jalma anu katépaan ku virus.Malah jalma-jalma pulih tina virus, aranjeunna masih gaduh sababaraha sequelas sareng kahirupanana.Ku alatan éta, oximeter janten dipikabutuh pikeun pasien anu katépaan parah.Pasti, anjeun tiasa ...
    Maca deui