Pangaweruh produk

  • Modél Anyar Hapus Hard Hyperbaric Oksigén Chamber

    Modél Anyar Hapus Hard Hyperbaric Oksigén Chamber

    COVID-19 parantos ngarobih gaya hirup urang sadayana, khususna pikeun jalma anu katépaan ku virus.Dina loba pasien parna kainfeksi virus pneumonia koronér anyar, jenuh oksigén getih low.Pasokan oksigén diperyogikeun pisan pikeun pasién sapertos kieu ...
    Maca deui
  • Monitor Tekanan Darah

    Monitor Tekanan Darah

    Kiwari, beuki loba jalma ngarasa tekenan gede pikeun kahirupan maranéhanana sarta maranéhanana mimitian nengetan kaséhatan maranéhanana.Janten, sababaraha urang bakal mésér sababaraha alat médis rumah tangga di bumi pikeun nguji naha éta séhat sapertos oximeter, tekanan darah sareng térmométer.Dinten ieu hayu urang ...
    Maca deui