Produkt & Zgjidhje

Një koncentrues i zgjuar oksigjeni në këmbë

uDR M2

uDR M2 është modeli i ri portativ dhe koncentrator inteligjent i oksigjenit për amvisëri.
Mund të ofrojë 93% pastërti të lartë të oksigjenit dhe 1-7L rrjedhje oksigjeni të rregullueshme.Ka funksion të nebulizimit dhe anionit.Është me zhurmë të ulët dhe vazhdon të punojë edhe kur jeni duke fjetur.

Të gjithë Oksimetrat e Modeleve Hot në shitje janë me ne

Oksimetri i pulsit në majë të gishtave

Ne prodhojmë mënyra të ndryshme oksimetri për markete të ndryshme. si prodhues origjinal, ne mund t'ju ofrojmë çmim të mirë dhe oximeter të modeleve të reja. ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbimin OEM/ODM/Personalizimi për produktin dhe paketën.