Производ и решение

Обезбедуваме решение за вирусна болница низ болницата од крај до крај, од селска клиника до централна болница.Може да ги оптимизира вашите клинички трошоци, да ја подобри ефикасноста на лекарите и да ви помогне да растете побрзо.

Болничка здравствена заштита

Обезбедуваме решение за вирусна болница низ болницата од крај до крај, од селска клиника до централна болница.Може да ги оптимизира вашите клинички трошоци, да ја подобри ефикасноста на лекарите и да ви помогне да растете побрзо.
Научи повеќе
Нашите професионални решенија за снабдување со кислород може да се користат во болници, домови и салони за убавина и други прилики, медицинскиот кислород и кислородот за домаќинство може да ги задоволи потребите на различни клиенти.

Снабдување со кислород

Нашите професионални решенија за снабдување со кислород може да се користат во болници, домови и салони за убавина и други прилики, медицинскиот кислород и кислородот за домаќинство може да ги задоволи потребите на различни клиенти.
Научи повеќе
10 годишно искуство во здравствена заштита во домаќинството, заштитете ги децата и постарите во вашето семејство со различни медицински помагала.

Здравство во домаќинството

10 годишно искуство во здравствена заштита во домаќинството, заштитете ги децата и постарите во вашето семејство со различни медицински помагала.
Научи повеќе
Ново развиени медицински помагала за ветеринарна употреба, повеќе специјализирани за домашни миленици

Ветеринарна медицина

Ново развиени медицински помагала за ветеринарна употреба, повеќе специјализирани за домашни миленици
Научи повеќе

Паметен концентратор на кислород што оди

uDR M2

uDR M2 е нов модел пренослив и паметен концентратор на кислород за домаќинство.
Може да обезбеди 93% висока чистота на кислород и прилагодлив проток на кислород од 1-7L.Има функција за небулизирање и анјон.Тој е низок шум и продолжува да работи дури и кога спиете.

Сите оксиметри на моделите со топла продажба се со нас

Пулсен оксиметар на врвот на прстите

Ние произведуваме различни начини на оксиметар за различни пазари. како оригинален производител, можеме да ви обезбедиме добра цена и оксиметар за нови модели. ние исто така можеме да обезбедиме услуга OEM/ODM/Прилагодување на производот и пакетот.