• абннер

Решение за ветеринарно здравство

  • Целосно дигитален колор доплер ултразвучен дијагностички систем P60

    Целосно дигитален колор доплер ултразвучен дијагностички систем P60

    Функција: -Графика од висока класа на дофат на раката -Врз основа на новата технолошка платформа, безбеден и стабилен оперативен систем Windows, складирањето податоци за складирање во цврста состојба е побрзо и постабилно за справување со сложени пресметки.-Core процесорски чип со високи перформанси и ниска моќност за да се обезбеди совршена презентација на најдобри перформанси на сликата.- Медицински LCD монитор во боја од 19 инчи со висока осветленост и висока резолуција.-Повеќе избори на UI интерфејс за да ја прилагодите вашата клиничка програма Функција: Тоа е ...