• абннер

За нас

Профил на компанијата

LANNXBio & Med Co., Ltd., лоцирана во градот Шен Жен (Хи-тек центар на Кина). LANNX е водечки снабдувач на здравствени производи и решенија кој се фокусира на истражување, производство и дистрибуција на медицински и биолошки уреди.

LANNXимаат за цел да им обезбедиме на нашите клиенти професионален, иновативен и висококвалитетен производ.и врз основа на нашето добро разбирање на здравствената област, LANNX може да обезбеди целосно решение за различни здравствени барања.

Нашето решение од крај до крај вклучува:

-Решение против Ковид-19
-Болнички здравствено решение
-Решение за здравствена заштита во домаќинството
-Решение за снабдување со кислород
-Решение за рехабилитација
-Решение за ветеринарно здравство

 

 

Нашите главни производи вклучуваат:

-монитор на пациентот, Рачен монитор на пациентот, ЕКГ, Б-ултразвук, васкуларна слика, пумпа за инфузија, AED, пулс
- Оксиметар, монитор за крвен притисок, термометар, мерач на гликоза, мрежен небулизатор, концентратор на кислород, фетален доплер, слушно помагало, инвалидска количка, стетоскоп
- Ветеринарно медицински помагала, детекција на болести на домашни миленици

Нашиот заштитен знак вклучувајќи:
- „Dr.Hugo“ уред за употреба во домаќинството
- „LANNX“ за професионално користен уред

LANNX'sвизија се обезбедува професионални производи и услуги;остварување на подобро и практично искуство со клиентите;промовираат квалитет на живот и здравје со висок стандард;Испорака и споделете здравје со светот.

Можеме да бидеме ваш најдобар партнер во областа на здравството, решението од крај до крај ќе ви помогне да го подобрите вашиот бизнис раст и да го подобрите профитот.

Двајца инженери/научници/техничари во стерилни костуми за чиста соба користат микроскопи за прилагодување и истражување на компонентите.Тие работат во фабрика за производство на електронски компоненти.
Профил на компанијата-2

Нашиот бренд

канцеларија1

LANNX'sвизија се обезбедува професионални производи и услуги;остварување на подобро и практично искуство со клиентите;промовираат квалитет на живот и здравје со висок стандард;Испорака и споделете здравје со светот.

蓝启生物logo定稿源文件210121

LANNXе нашиот бренд за професионални медицински помагала.тоа е професионализам, технологија, иновативност, висок квалитет.

Се надеваме дека одлични дистрибутери на медицински производи или продавачи на големо од целиот свет можат да ни се придружат и ветуваме дека ќе ви ја обезбедиме следната поддршка:
-Континуирано иновативна серија на производи и услуги
-Комплетни решенија за производи погодни за различни сценарија
- Висококвалитетна алтернатива со ниска цена
-Професионална услуга по продажбата
Ако сте заинтересирани за нашите производи и сакате да бидете наш агент во вашата земја, ве молиме кликнете на копчето десно-->>

ЛОГО 1

ДР. ХУГОнашиот бренд за медицински помагала за домаќинство.Се залага за професионални, пријателски, безбедни, прецизни.ицес, имаме и производи поврзани со миленичиња.

Наша предност

Решение од крај до крај

Решение од крај до крај

Имаме добро разбирање за областа на здравствената заштита, силна способност за истражување и развој и богати производствени ресурси.

сето ова не поддржува да обезбедиме производи и услуги од сериите на клиентите за одредена сцена,едно застанување напојувањепомагање на клиентот да ги намали трошоците.

Прилагодена услуга

Прилагодена услуга OEM/ODM+

-OEM услуга: ние произведуваме производ и го ставаме брендот на клиентот на производот, помагајќи му на клиентот да изгради сопствен бренд.
-ODM услуга: правиме истражување и развој, дизајнирање и производство врз основа на барањата на клиентите и ставаме бренд на клиентот на производот, помагајќи му на клиентот да ги намали човечките трошоци.
-Прилагодена услуга: обезбедуваме уникатен пакет, прирачник, флаер, етикета и др со информации за клиентот (марка, име на компанија, адреса, веб-страница), помагајќи му на клиентот да добие сопствен производ по најниска цена и најбрз начин.

Подготвени залихи за испорака

Подготвени залихи за испорака

Ние секогаш правиме акции за производите што ги снабдуваме.

нормално, можеме да направиме испорака до клиентот во рок од 2 дена по нарачката.

Професионална услуга по продажба

Професионална услуга по продажба

Имаме независен професионален тим, посветена е-пошта, телефон за жешка линија за услуга по продажба.

нашиот тим ќе одговори на вашето прашање и ќе обезбеди решение во рок од 10 часа по жалбата.

по е-пошта за безбедна услуга:service@lannx.net

Сертификати

1656070735626

Место за производство