• абннер

Решение за помагала за рехабилитација

 • Слушни помагала за уши на полнење DR-HA-02

  Слушни помагала за уши на полнење DR-HA-02

  Lannx Biotech се специјализирани во областа со години со богати искуства.

  Дегенерацијата на слухот е една од последиците на КОВИД.Слушните помагала имаат голема продажба во последниве години.

  Прифаќаме сопствена услуга за слушни помагала и имаме различни модели.Можете да го прилагодите логото на уредите или да го приспособите дизајнот за кутијата за пакување.

  За стоки на акции, можеме да го испратиме за 1-3 дена по плаќањето.За прилагодени нарачки, ве молиме контактирајте со нас за време на испорака.

  Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали и да разговарате повеќе!

 • Мини слушни помагала за глувост DR-HA-01

  Мини слушни помагала за глувост DR-HA-01

  Lannx Biotech се специјализирани во областа со години со богати искуства.

  Дегенерацијата на слухот е една од последиците на КОВИД.Слушните помагала имаат голема продажба во последниве години.

  Прифаќаме сопствена услуга за слушни помагала и имаме различни модели.Можете да го прилагодите логото на уредите или да го приспособите дизајнот за кутијата за пакување.

  За стоки на акции, можеме да го испратиме за 1-3 дена по плаќањето.За прилагодени нарачки, ве молиме контактирајте со нас за време на испорака.

  Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали и да разговарате повеќе!

 • Германска пренослива електрична инвалидска количка лесна Optimus P2

  Германска пренослива електрична инвалидска количка лесна Optimus P2

  Lannx Biotech се специјализирани во областа со години со богати искуства.

  Ние прифаќаме сопствена услуга за сериите на електрични инвалидски колички.Можете да го прилагодите параметарот за електрична инвалидска количка, како што се батеријата, материјалот и моќноста.

  Според нарачката и повратните информации од клиентите, го избираме најпопуларниот параметар како стандардна поставка.

  Доколку клиентите немаат посебни барања за електрична инвалидска количка, само би ги навеле стандардната поставка и нејзината цена.

  Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали и да разговарате повеќе!

 • лесна електрична инвалидска количка со можност за преклопување Optimus P1

  лесна електрична инвалидска количка со можност за преклопување Optimus P1

  Lannx Biotech се специјализирани во областа со години со богати искуства.

  Ние прифаќаме сопствена услуга за сериите на електрични инвалидски колички.Можете да го прилагодите параметарот за електрична инвалидска количка, како што се батеријата, материјалот и моќноста.

  Според нарачката и повратните информации од клиентите, го избираме најпопуларниот параметар како стандардна поставка.

  Доколку клиентите немаат посебни барања за електрична инвалидска количка, само би ги навеле стандардната поставка и нејзината цена.

  Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали и да разговарате повеќе!

 • Модерен дизајн пиштол за масажа на мускулите DR-FG-506

  Модерен дизајн пиштол за масажа на мускулите DR-FG-506

  1.Име на производ: Моден дизајн пиштол за масажа на мускули DR-FG-506

  2. Употреба: Олеснување на мускулната болка

  3.Боја: Црна/Сива/Зелена/Црвена

  4.Големина на производот: 19*17.2*5.7cm

  5. Тежина на производот: околу 700гр

  6.Глава за масажа: 4 глави

  7.Брзина: 6 нивоа на брзина

  8.Сертификација: CE/ISO

  9.Гаранција: 2 години

 • Слушалки за слушање на големо DR-HA-03

  Слушалки за слушање на големо DR-HA-03

  Lannx Biotech се специјализирани во областа со години со богати искуства. Дегенерацијата на слухот е една од последиците на КОВИД.Слушните помагала имаат голема продажба во последниве години. Прифаќаме сопствена услуга за слушни помагала и имаме различни модели.Можете да го прилагодите логото на уредите или да го приспособите дизајнот за кутијата за пакување. За стоки на акции, можеме да го испратиме за 1-3 дена по плаќањето.За прилагодени нарачки, ве молиме контактирајте со нас за време на испорака. Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали и да разговарате повеќе!

 • Електрична инвалидска количка Bumblebee X2 за инвалиди

  Електрична инвалидска количка Bumblebee X2 за инвалиди

  Lannx Biotech се специјализирани во областа со години со богати искуства.

  Ние прифаќаме сопствена услуга за сериите на електрични инвалидски колички.Можете да го прилагодите параметарот за електрична инвалидска количка, како што се батеријата, материјалот и моќноста.

  Според нарачката и повратните информации од клиентите, го избираме најпопуларниот параметар како стандардна поставка.

  Доколку клиентите немаат посебни барања за електрична инвалидска количка, само би ги навеле стандардната поставка и нејзината цена.

  Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали и да разговарате повеќе!

 • Лесна преклоплива електрична инвалидска количка Bumblebee X1

  Лесна преклоплива електрична инвалидска количка Bumblebee X1

  Lannx Biotech се специјализирани во областа со години со богати искуства.

  Ние прифаќаме сопствена услуга за сериите на електрични инвалидски колички.Можете да го прилагодите параметарот за електрична инвалидска количка, како што се батеријата, материјалот и моќноста.

  Според нарачката и повратните информации од клиентите, го избираме најпопуларниот параметар како стандардна поставка.

  Доколку клиентите немаат посебни барања за електрична инвалидска количка, само би ги навеле стандардната поставка и нејзината цена.

  Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали и да разговарате повеќе!

 • Преклопен електричен инвалидска количка Bumblebee X3

  Преклопен електричен инвалидска количка Bumblebee X3

  Lannx Biotech се специјализирани во областа со години со богати искуства.

  Ние прифаќаме сопствена услуга за сериите на електрични инвалидски колички.Можете да го прилагодите параметарот за електрична инвалидска количка, како што се батеријата, материјалот и моќноста.

  Според нарачката и повратните информации од клиентите, го избираме најпопуларниот параметар како стандардна поставка.

  Доколку клиентите немаат посебни барања за електрична инвалидска количка, само би ги навеле стандардната поставка и нејзината цена.

  Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали и да разговарате повеќе!