• abnner

Solusi kesehatan Veteriner

  • Sistem diagnostik ultrasonik doppler warna digital lengkap P60

    Sistem diagnostik ultrasonik doppler warna digital lengkap P60

    Fitur: -Grafik paling dhuwur ing pucuk driji -Adhedhasar platform teknologi anyar, sistem operasi Windows sing aman lan stabil, panyimpenan data panyimpenan solid-state luwih cepet lan luwih stabil kanggo ngatasi petungan sing rumit.-Kinerja dhuwur, chip pangolahan inti kurang daya kanggo mesthekake presentasi sampurna saka kinerja gambar sing paling apik.-Kecerahan dhuwur, resolusi dhuwur monitor LCD medis warna 19 inci.-Maneka pilihan antarmuka UI kanggo ngatur program klinis Fungsi: Iku ...