• abnner

Cara milih kamar oksigen hiperbarik sing cocog?

Kamar Hyperbaric minangka peralatan medis khusus kanggo terapi oksigen hiperbarik, sing dipérang dadi rong jinis kamar bertekanan udara lan kamar bertekanan oksigen murni miturut medium tekanan sing beda.Ruang lingkup aplikasi ruang hiperbarik banget, utamane digunakake ing perawatan klinis infeksi bakteri anaerob, keracunan CO, embolisme gas, penyakit dekompresi, encephalopathy ischemic-hypoxic, cedera otak traumatik, penyakit serebrovaskular, lan liya-liyane.

produk oksigen related

1. Fungsi ruang oksigen hiperbarik

Kamar hiperbarik nambah jumlah oksigen sing larut ing getih lan jaringan, kalebu ing wilayah vaskularisasi sing kurang.Bisa digunakake kanggo oksigenasi jaringan sing rusak utawa nyuda proliferasi bakteri tartamtu sing mung berkembang ing lingkungan sing kurang oksigen.

Sawetara aplikasi terapeutik saka kamar hiperbarik kalebu perawatan penyakit dekompresi, ciloko kulit, kobong lan keracunan karbon monoksida, lan perawatan pasca radioterapi.

Perawatan penyakit dekompresi / embolisme gas: Kahanan iki kedadeyan nalika penyelam munggah menyang permukaan kanthi cepet sawise nyilem jero utawa suwe ing jero banyu tanpa manggoni dekompresi.Iki uga bisa mengaruhi wong sing wis kerja ing tank udara sing dikompres, pilot ing papan sing dhuwur utawa astronot sawise spacewalks.Perawatan liwat oksigen hiperbarik banget efektif ing kasus kasebut.

Perawatan ciloko kulit lan kobong: Sawetara tatu utawa kobong ora cepet mari utawa gangren.Kamar oksigen hiperbarik asring digunakake khusus kanggo luka bakar sing abot.Wong sing nandhang ulkus dekubitus, gangren lan penyakit burger lan diabetes kanthi tatu uga bisa diobati ing kamar hiperbarik.

Perawatan sawise terapi radiasi: Komplikasi bisa kedadeyan sawise terapi radiasi digunakake kanggo nambani kanker, kayata karusakan jaringan sing disebabake dening radiasi lanjut.Terapi oksigen hiperbarik bisa nambah pasokan oksigen menyang jaringan sing rusak lan nyegah nekrosis.

Perawatan keracunan karbon monoksida: Keracunan karbon monoksida (CO) sing abot bisa nyebabake akibat neurologis sing luwih maju, utamane yen ana kesadaran.Iki bisa nyebabake masalah memori, kelainan pribadine lan owah-owahan swasana ati.Perawatan ing kamar hiperbarik katon efektif banget kanggo nyuda risiko efek pungkasan.

2. Gaya kamar oksigen saiki ing pasar

Kamar hiperbarik stasioner, dipasang kanthi permanen ing unit rumah sakit tartamtu, biasane ing pirang-pirang lokasi.Biasane bakal luwih saka 10 panggonan.

 Kamar hiperbarik stasioner

Kamar hiperbarik kembung iku entheng lan bisa dikembangake ing ngendi wae kanthi kebebasan gerakan sing akeh.Padha situs siji biasane.Inflatable hyperbaric chambers utamané migunani kanggo perawatan ngarep.

 Inflatable kamar oksigen hiperbarik

Kamar hiperbarik kontainer bisa diangkut nganggo truk utawa kendaraan khusus.Contone, bisa dipasang ing rig pengeboran utawa kapal militer.Panjaluk kanggo kamar kontaner ora akeh, mula kita ora ngomong akeh babagan ruangan kaya iki.

 Containerized kamar hiperbarik

3. Carane milih kamar hyperbaric cocok?

Ana akeh jinis kamar oksigen hiperbarik kaya sing wis diomongake ing ngisor iki, dadi kepiye carane milih kamar hiperbarik?Iku adhedhasar kabutuhan pelanggan.Ayo dadi pitutur marang kowe beda antarane model kamar oksigen beda lan kang menehi kritik standar miturut panjaluk.

3.1 Tekanan Atmosfer.

Tekanan sing dianggep saben centimeter kothak area diukur ing permukaan laut ing 45 derajat lintang lan 0 derajat asor dhuwur 760 mmHg.Iki diarani 1 atmosfer standar (atm, uga disebut tekanan atmosfer).

1 mmHg = 133,3 Pa = 0,13 KPa.

1 tekanan atmosfer standar = 760 * 133.3Pa = 101300Pa = 101KPa.

Tekanan luwih saka 1 atmosfer diarani tekanan dhuwur.Wong ana ing lingkungan tekanan dhuwur lan bisa ngrasakake anane tekanan.Tekanan sing ditambahake ing tekanan normal diarani tekanan tambahan.

 

Tekanan sing ditambahake ing ruang oksigen hiperbarik yaiku tekanan tambahan, sing ditampilake dening pengukur tekanan, mula uga diarani "tekanan gauge".

1PSI = 6.89KPa (kira-kira padha karo 6.89 kPa)

Ing perawatan oksigen hiperbarik klinis ing rumah sakit, tekanan absolut asring digunakake minangka unit tekanan perawatan.

Tekanan absolut = tekanan normal + tekanan tambahan (tekanan gauge).

Yen sampeyan ora duwe syarat kanggo tekanan atmosfer, sampeyan bisa milih kamar inflatable alus sing duwe rega paling murah.Tekanan atmosfer kanggo kamar TPU alus kira-kira 1-1.5atm.

Yen sampeyan mbutuhake tekanan atmosfer luwih saka 2 atm, mung kamar baja sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

3.2 Saka skenario panggunaan.

Kanggo panggunaan kluwarga, kamar inflatable alus luwih apik kanggo urip saben dina.Kamar kasebut bisa dikompres sing bakal ngenggoni akeh ruang.Sampeyan bisa ngemas nalika sampeyan ora nggunakake kamar alus.Rega kanggo kamar alus iku paling murah ing antarane kabeh model.

Kanggo rumah sakit utawa klinik, kamar hiperbarik stasioner bakal luwih cocog.Kamar hyperbaric stasioner duwe ruang gedhe sing bisa digunakake kanggo pasien ing siji wektu.Mesthi wae, yen sampeyan duwe klinik cilik lan ora duwe anggaran akeh kanggo kamar oksigen, sampeyan bisa nimbang kamar TPU alus ukuran gedhe kaya uDR L5.

Kamar hiperbarik uDR L5 kanggo 5 wong lan ukuran kamar yaiku 180 * 175cm.Model iki cocok kanggo 5-8 wong lan populer kanggo klinik utawa rumah sakit cilik.Ing ngisor iki rincian kanggo model iki:

5 wong gedhe kamar oksigen hyperbaric (selaras adhedhasar syarat klien)

Jeneng produk: 5 wong kamar oksigen hiperbarik gedhe + generator sing diperkaya oksigen tekanan tinggi

Aplikasi: Rumah Sakit Ngarep

Kapasitas: 5 wong

Fungsi: pulih

Bahan: kabin Bahan: TPU

Ukuran kabin: 180 * 175cm bisa disesuaikan

Werna: warna asli putih utawa abu-abu, tutup kain khusus kasedhiya

Daya: 1760W

medium meksa: online

Tekanan Outlet: <700mbar@60L/min

Tekanan kerja maksimum: 30 Kpa

Kemurnian oksigen ing jero: 30%

Aliran udara maksimal: 350L / min

Aliran udara min: 100L / min

kamar oksigen hiperbarik gedhe

3.3 Jumlah sing wong nang kamar ing wektu sing padha.

Miturut jumlahe wong nang kamar, kita duwe ukuran beda kanggo kamar alus.Kanggo wong siji, sampeyan bisa milih uDR L1 utawa uDR L2 kamar alus;Yen sampeyan ora duwe watesan kanggo anggaran, kamar baja hard uDR D1 utawa uDR D2 bakal duwe pengalaman pelanggan sing luwih apik.Kanggo 2-3 wong, uDR S2 utawa uDR H2 bakal apik kanggo sampeyan.Yen luwih saka 4 wong, bisa uga sampeyan bisa nimbang ruang hiperbarik uDR L5.

Wong pindho Horizontal jinis endhog kamar oksigen hiperbarik uDR S2

Jeneng produk: Double persons Horizontal egg type hyperbaric oxygen chamber + tekanan tinggi oksigen-enriched generator

Aplikasi: Rumah Sakit Ngarep

Kapasitas: wong pindho

Fungsi: pulih

Bahan: kabin Bahan: TPU

Ukuran kabin: 80 * 200 * 65cm bisa disesuaikan

Werna: warna asli putih, tutup kain khusus kasedhiya

Daya: 700W

medium meksa: online

Tekanan Outlet: <400mbar@60L/min

Tekanan kerja maksimum: 30 Kpa

Kemurnian oksigen ing njero: 26%

Aliran udara maksimal: 130L / min

Aliran udara min: 60L / min

 Kamar oksigen hiperbarik jinis endhog horisontal uDR S2

3.4 Gaya lungguh / Ngapusi kanggo kamar oksigen

Nalika pangguna ing kamar hiperbarik lan nampa terapi oksigen, dheweke bisa nindakake apa wae sing dikarepake.Terapi oksigen ora bakal mengaruhi prilaku lan tumindak pangguna.Sawetara wong pengin lay mudhun lan ngaso sak therapy oksigen, supaya padha milih laying kamar hyperbaric kayata uDR L1.

Kamar oksigen hiperbarik tunggal utawa ngadeg uDR L1

Jeneng produk: Kamar oksigen hiperbarik tunggal utawa ngadeg + generator sing diperkaya oksigen tekanan tinggi

Aplikasi: Rumah Sakit Ngarep

Kapasitas: wong siji

Fungsi: pulih

Bahan: kabin Bahan: TPU

Ukuran kabin: 80 * 200cm bisa disesuaikan

Werna: werna biru

Daya: 700W

medium meksa: online

Tekanan Outlet: <400mbar@60L/min

Tekanan kerja maksimum: 30 Kpa

Kemurnian oksigen ing njero: 26%

Aliran udara maksimal: 130L / min

Aliran udara min: 60L / min

 Kamar oksigen hiperbarik tunggal utawa ngadeg

Sawetara wong pengin ngadeg ing kamar utawa njagong mudhun ing kamar, supaya model ngadeg hyperbaric oksigen kamar uDR H2 bakal meets panjaluk sing.

Kamar oksigen hiperbarik sing dipasang kaping pindho uDR H2

Jeneng produk: Kamar oksigen hiperbarik sing dipasang kaping pindho + generator sing diperkaya oksigen tekanan tinggi

Aplikasi: Rumah Sakit Ngarep

Kapasitas: wong siji

Fungsi: pulih

Bahan: kabin Bahan: TPU

Ukuran kabin: 120 * 160cm bisa disesuaikan

Werna: warna asli putih, tutup kain khusus kasedhiya

Daya: 880W

medium meksa: online

Tekanan Outlet: <400mbar@60L/min

Tekanan kerja maksimum: 30 Kpa

Kemurnian oksigen ing jero: 30%

Aliran udara maksimal: 180L / min

Aliran udara min: 45L / min

Kamar oksigen hiperbarik sing dipasang kaping pindho

3.5 Yen pangguna duwe claustrophobia

Kamar oksigen hiperbarik sing paling umum yaiku kamar oksigen TPU alus.Materi TPU duwe sesak sing apik supaya oksigen ora bocor metu saka kamar.Nanging TPU ora bisa ngirim cahya.Sawetara pasien sing nandhang klaustrofobia rumangsa ora kepenak nalika ana ing njero ruangan, mula dheweke ora gelem nampa terapi oksigen.Kamar oksigen hiperbarik sing cetha ngatasi masalah iki.

All in One transparan ruang oksigen hiperbarik wong tunggal uDR D2

Aplikasi: Rumah Sakit / Omah

Fungsi: Perawatan / Perawatan Kesehatan / Nylametake

Spesifikasi: 1 orang

Ukuran: 730 × 2070 × 1100 cm

Parameter dhasar:

1. Konsentrasi pasokan oksigen: ≥90% (bisa disetel)

2. Metode tekanan: udara

3. Tekanan lan wektu decompression: 5-10min4.

Tekanan kerja: 1.1-13 atm (bisa diatur)

Nyaman lan configurable air conditioning

Bahan: Baja khusus anyar

Anti-claustrophobia: Jendhela gedhe sing mlengkung.

Panel Tampilan Oksigen Ekstravehicular

Ing njero: cotton pad (imbuhan stepless saka posisi lungguh menyang posisi semi-recumbent)

Fitur: Kabin lan peralatan banget terpadu, prasaja, lan rasa desain (modeling lanCMF), intelijen, pengalaman ekstrem (jendela gedhe, ngapusi nyaman, mlebu lan metu

 Kamar hiperbarik baja keras

3.6 Pelanggan's pakulinan saka target pasar

Ana tingkat pasar sing beda lan para klien duwe kabiasaan konsumsi sing beda.Yen sampeyan pengin ngluncurake produk anyar, sampeyan kudu nggawe riset kanggo target pasar dhisik.

Yen sampeyan ngarahake pasar dhuwur lan pengin menehi pengalaman pelanggan sing luwih apik, sampeyan bisa nimbang ruang oksigen hiperbarik transparan sing cerdas.Model iki bakal cocog karo hawa adhem.Nyaman banget kanggo nampa terapi oksigen ing njero ruangan.

Perawatan penyelamat ICU cerdas transparan ruang oksigen hiperbarik wong tunggal uDR D1

Aplikasi: Rumah Sakit / Omah

Fungsi: Perawatan / Perawatan Kesehatan / Nylametake

Diameter kabin: 900mm

Dawane kabin: 2600mm

Volume kabin: 1,56m3

Ukuran lawang: DN800mm

Jumlah palka: 1

Tekanan desain kabin: 0.15MPa

Tekanan kerja maksimum kabin: 0.15MPa

Jumlah wong kanggo ngrancang perawatan: 1

1. Mode kontrol manual

2. Mode kontrol safety pneumatik, sistem gas lan listrik dipisahake lan diisolasi kanggo njamin operasi peralatan sing aman

3. Fungsi pituduh otomatis swara, sistem interkom ing njero lan njaba kabin

4. Swara perawatan wektu lan fungsi pangeling cahya, sistem interkom rong arah wektu nyata ing njero lan njaba kabin

5. Sistem pemanasan lan hawa

6. Gamelan, bisu, amben ril

7. Multiple set piranti antarmuka bioelectric

ruang oksigen hiperbarik wong tunggal transparan

4. Reliable account kanggo kamar oksigen hyperbaric

Kanggo klien sing arep nyoba kamar hiperbarik, aku nyaranake produsen LANNX Biotech sing dipercaya kanggo sampeyan.LANNX minangka pabrik sing duwe spesialisasi ing lapangan nganti pirang-pirang taun.Padha duwe produk kualitas apik, layanan anget, reply cepet lan saran profesional.

LANNX Mel & Bio Co., Ltd., dumunung ing kutha Shenzhen (Pusat teknologi dhuwur ing China).LANNX minangka panyedhiya produk & solusi kesehatan sing fokus ing riset, manufaktur lan distribusi piranti Medis lan Biologis.LANNX duwe tujuan kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk profesional, inovatif lan berkualitas tinggi.Adhedhasar pangerten sing apik babagan wilayah kesehatan, LANNX bisa menehi solusi total kanggo macem-macem syarat kesehatan.

barang stok kamar oksigen hiperbarik

5. Hot sade model sing sadean kanggo USA lan Eropah

Miturut pesenan sing ditampa ing taun-taun iki, umume para klien bakal milih kamar oksigen hiperbarik sing bohong.Awak kamar bisa dikompres sing bakal ngirit biaya pengiriman lan cocog banget kanggo panggunaan rumah tangga.

Amarga saka rega lan ukuran, alus TPU kamar hyperbaric

6. Layanan khusus kanggo kamar oksigen hiperbarik

Sawetara klien pengin mbangun merek dhewe kanggo kamar oksigen hiperbarik.Ora preduli yen sampeyan lagi miwiti bisnis utawa duwe pengalaman bisnis sing sugih, kita bisa mbantu sampeyan mbangun merek sampeyan.

Kanggo kamar oksigen hiperbarik, kita bisa ngatur logo lan teks ing awak kamar.Kita bisa nyithak logo kanthi bebas kanggo pesenan kanthi jumlah dhuwur.

Marang kita syarat, banjur kita bisa nggawe desain sampurna kanggo kamar oksigen hyperbaric!

 Kamar oksigen hiperbarik khusus

7. Saluran pengiriman paling apik kanggo kamar hiperbarik

Kita wis kerja sama karo akeh agen forwarder, supaya kita bisa mriksa rega paling apik kanggo sampeyan.Kanggo barang-barang ukuran gedhe, luwih becik dikirim menyang segara (udakara sewulan) sing bisa ngirit biaya pengiriman.Nanging yen sampeyan pengin entuk barang luwih cepet, bisa uga sampeyan bisa milih pengiriman udara utawa layanan ekspres (7-11 dina).

Oalah, wenehi alamat lan kode pos, banjur kita bisa mriksa saluran pengiriman sing paling apik lan dipercaya kanggo sampeyan.


Wektu kirim: Aug-24-2022