• abnner

Solusi kesehatan rumah tangga

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3
  • termometer bathuk infra merah

    termometer bathuk infra merah

    1.Produk Jeneng: Colorful Soft Kepala Digital Thermometer

    2. Posisi tes: Ketiak / Mulut / Rektum

    3. Akurasi Pengukuran: ± 0,1 ℃ (35,5-42 ℃);

  • Termometer Digital Anak uYT 328

    Termometer Digital Anak uYT 328

    Titik sade ● Smart lan otomatis ● Pangukuran cepet, kurang saka 1 detik.● Akurat lan dipercaya.● Gampang operasi, desain tombol siji, kanggo ngukur kuping lan bathuk.● Panggunaan multi-fungsi, bathuk, kamar, susu, banyu lan suhu obyek.● 20 set kenangan, gampang dieling-eling.● Ngalih ing antarane mode bisu lan ora bisu.● Fungsi weker demam, ditampilake ing lampu ijo.● Ngalih ing antarane ºC lan ºF.● Mati otomatis lan irit daya.Spesifikasi: Jenis produk non-kontak i...
  • Termometer Digital uYT 308+318

    Termometer Digital uYT 308+318

    Titik sade 1.Ukur suhu awak kanthi cepet 2. Fungsi memori 3. Cocog kanggo macem-macem acara 4. Sensor suhu tahan banyu 5. Ora ana merkuri lan cepet maca Spesifikasi: Jeneng Produk Termometros Bayi Digital Berkualitas Tinggi / Termometros / Termometer Suhu Badan Orar Ketiak teplomery/termometer/termometer/termometri/termometer Posisi tes Ketiak / Mulut Akurasi Pengukuran ±0.1℃ (35.5-42℃);Rentang Pengukuran 32.0-42.9 ℃.89.6-107.6°F Unit suhu ℃/°F ...
  • Ujung driji Pulse Oximeter LK89 TFT Tampilan

    Ujung driji Pulse Oximeter LK89 TFT Tampilan

    PJeneng produk:Oksimeter Pulsa pucuk driji LK89

  • Fingertip Pulse Oximeter DR10 Oled Display

    Fingertip Pulse Oximeter DR10 Oled Display

    PJeneng produk:Ujung Jari Pulse Oximeter DR-O10-OLED

  • Monitor Tekanan Darah Lengan Atas uHEM 710

    Monitor Tekanan Darah Lengan Atas uHEM 710

    Fitur: -Operasi tombol siji, gampang ditangani.-Layar gedhe lan desain karakter gedhe kanggo wong tuwa.- Pangukuran sing akurat.-Warna tampilan sing beda kanggo tekanan dhuwur utawa tekanan rendah.-Siaran swara, lampu latar, Dhukungan fungsi Bluetooth -2*99 grup memori tanggal riwayat Fungsi: - Tes tekanan darah sampeyan kapan lan ing ngendi wae Spesifikasi: Jeneng Produk: Monitor Tekanan Darah Digital Lengan Atas DR-A-019 Ukuran layar: 73,8 × 73,8 mm Metode Pengukuran: Metode Oscillometric Pengukuran...
  • Monitor Tekanan Darah Lengan Atas uHEM 720

    Monitor Tekanan Darah Lengan Atas uHEM 720

    Fitur: -Operasi tombol siji, gampang ditangani.-Layar LCD gedhe lan desain karakter gedhe kanggo wong tuwa.- Pangukuran sing akurat lan cepet.-loro tampilan werna kanggo meksa dhuwur utawa kurang meksa.-Siaran swara, lampu latar, dhukungan khusus basa sing beda -2 * 99 klompok memori tanggal riwayat Fungsi: - Tes tekanan getih sampeyan kapan lan ing ngendi wae Spesifikasi: Jeneng Produk: Monitor Tekanan Darah Digital Lengan Atas DR-A-020 Metode pangukuran: Metode oscillometric Lokasi Pengukuran...
  • Monitor Tekanan Darah Lengan Atas uHEM 810

    Monitor Tekanan Darah Lengan Atas uHEM 810

    Fitur: 1. siji tombol operasi, gampang kanggo nangani.2. Layar LCD gedhe lan desain karakter gedhe kanggo wong tuwa.3. Pangukuran sing akurat lan cepet.4. loro werna tampilan kanggo meksa dhuwur utawa kurang meksa.5. Siaran swara, lampu latar, dhukungan khusus langue sing beda-beda 6. panel ireng, putih, biru lan abang kasedhiya 7. 2 * 99 klompok memori tanggal riwayat Fungsi: - Nguji tekanan getih kapan wae lan ing ngendi wae Spesifikasi: Jeneng Produk: Lengan Atas Monitor Tekanan Darah Digital DR-A-021...
  • Monitor Tekanan Darah Lengan Atas uHEM 910

    Monitor Tekanan Darah Lengan Atas uHEM 910

    Fitur: 1. siji tombol operasi, gampang kanggo nangani.2. Layar LCD gedhe lan desain karakter gedhe kanggo wong tuwa.3. Pangukuran sing akurat lan cepet.4. loro werna tampilan kanggo meksa dhuwur utawa kurang meksa.5. Siaran swara, lampu latar, dhukungan khusus langue sing beda-beda 6. panel ireng lan putih kasedhiya 7. 2 * 99 kelompok memori tanggal riwayat Fungsi: - Nguji tekanan getih kapan lan ing ngendi wae Spesifikasi: Jeneng Produk: Monitor Tekanan Darah Digital Lengan Atas Ukuran layar LCD DR-A-022: 5...
  • Monitor Tekanan Darah Gaya Pergelangan Tangan uT 31

    Monitor Tekanan Darah Gaya Pergelangan Tangan uT 31

    Fitur: -Operasi tombol siji, gampang ditangani.-Layar LCD gedhe lan desain karakter gedhe kanggo wong tuwa.- Pangukuran sing akurat lan cepet.-Tampilake 3 klompok nilai rata-rata -Siaran swara, lampu latar, dhukungan khusus langue sing beda -2 * 99 klompok memori tanggal riwayat -Fungsi mateni otomatis Fungsi: - Tes tekanan getih sampeyan kapan wae lan ing ngendi wae Spesifikasi: Jeneng Produk: Gelang Digital Gaya Pergelangan Tangan Monitor Tekanan DR-W-007 Metode pengukuran : Metode Oscillometric Measuring...
  • Monitor Tekanan Darah Gaya Pergelangan Tangan uT 50

    Monitor Tekanan Darah Gaya Pergelangan Tangan uT 50

    Fitur: -pinter lan wangun fashion.-Operasi tombol siji, gampang ditangani.-Layar LCD gedhe lan desain karakter gedhe kanggo wong tuwa.- Pangukuran sing akurat lan cepet.-Tampilake 3 klompok nilai rata-rata -Siaran swara, lampu latar, dhukungan khusus langue sing beda -2 * 99 klompok memori tanggal riwayat -Fungsi mateni otomatis Fungsi: - Tes tekanan getih sampeyan kapan wae lan ing ngendi wae Spesifikasi: Jeneng Produk: Gelang Digital Gaya Pergelangan Tangan Monitor Tekanan DR-W-008 Metode pengukuran : Osc...
  • Urine Analyzer uF 100

    Urine Analyzer uF 100

    Fitur: -Cetakan driji silikon, nyaman kanggo nyandhang -Desain cerdas, pangukuran siji-tombol -layar LED 4 warna HD -Cilik lan portabel, gampang digawa -Mateni otomatis kanggo ngirit powe Fungsi: -Ndhukung Pengukuran Denyut Jantung -Ndhukung Oksigen Darah Ukur -Support Display Direction Switch -Support Auto Power-off -Support Blood Oxygen Alarm -Support Heart Rate Alarm -Dhukungan Pangeling Baterei Kurang Spesifikasi: Jeneng Produk Portable Fingertip Pulse Oximeter Layar Tampilan LED Display SpO2 Me...